SANNE
Mist nooit een deadline | Is verslaafd aan gele M&M’s | Houdt van hardlopen en Yoga | Is enthousiast en ongeduldig

SANNE & KWALITEITEN
Sanne schrijft, redigeert en produceert interviews, persoonlijke verhalen, reportages, persberichten, brochures, SEO-teksten en websiteteksten. Daarnaast blogt zij over alles wat haar bezighoudt.

SANNE & INTERVIEWS
De buurvrouw. Een beste vriendin. De zwerver op het perron. Die leuke man op het terras. Achter ieder mens schuilt een uniek verhaal. Een verhaal vol met gebeurtenissen die hem of haar hebben gevormd tot de persoon die hij of zij nu is. Dat realiseert Sanne zich elke keer weer als zij in gesprek raakt met een bekende of onbekende. Het zijn verhalen die verteld mogen worden. Die niet alleen haar, maar ook anderen kunnen inspireren. Sanne is ervan overtuigd: alle mensen hebben een uniek verhaal en zij wil dat opschrijven.

SANNE & LIEFDE
Het belangrijkste uitgangspunt is de liefde, in de breedste zin van het woord. Liefde voor wie je bent en liefde voor wat je doet. Liefde voor het leven, een leven waarin we allemaal zo hard rennen dat we af en toe vergeten stil te staan. Sanne hoopt dat jij, als je haar teksten leest, even stil staat bij dat ene verhaal. Een momentje stilte voor jezelf. Om daarna weer door te gaan en met een nieuwe blik genieten van alle mooie dingen om ons heen.

SANNE & ZWEDEN
Zweden, het was zeker geen liefde op het eerste gezicht tussen Sanne en dit land. Te rustig, te stil, niets voor haar. Maar omdat haar vriend die liefde wel al lang voelt en daar tot eind 2015 zes maanden per jaar werkte, ging zij er toch heen. Dat heeft ervoor gezorgd dat de liefde langzaam is opgebloeid en nu zo sterk is dat het nooit meer overgaat. Ze heeft haar hart verloren aan de mensen, meren, elanden en rode houten huisjes daar en ze telt de dagen af tot ze er weer heen kan.

SANNE & STIJL
In Sanne’s teksten gaat het niet over haar, maar over de ander. Iedereen heeft een uniek verhaal dat zij wil opschrijven. Ze stelt zich daarom op als beschouwer; ze luistert en registreert.

SANNE & ALGEMENE VOORWAARDEN
Sanne Portman Tekstproducties werkt volgens algemene voorwaarden. Download ze hier: Algemene voorwaarden Sanne Portman Tekstproducties.

SANNE & CONTACT
Sanne Portman Tekstproducties
Telefoon: 06 23 70 23 96
E-mail: info@sanneportman.nl

Kvk-nummer: 60709995
Privacyreglement