Verhalen die raken

Jouw moeder. Mijn beste vriendin. Die man op het terras. Ze hebben allemaal een uniek verhaal. Een verhaal vol keuzes en gebeurtenissen die hem of haar hebben gevormd tot de persoon die hij of zij nu is. Het is de moeite waard om bij die verhalen stil te staan. Omdat ze ontroeren, inspireren en verbinden.

Mijn naam is Sanne Portman en ik schrijf interviews en persoonlijke verhalen. Daarnaast redigeer ik teksten en blog ik over het moederschap.

PORTFOLIO

Ik schrijf en redigeer onder andere voor Kenniscentrum Wetenschap en Techniek Gelderland, Stichting Lezen en Schrijven, Keten Duurzaam Varkensvlees en VertrekNL.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

BLOG

Sinds 2016 blog ik voor de Club van Relaxte Moeders over het moederschap. Je kunt bij de club terecht voor een glimlach, een hart onder de riem en soms misschien een traan. Maar je ontdekt er vooral dat niets in het moederschap raar is, je nooit alleen staat en kwetsbaarheid verbindt.

REVIEWS

OVER MIJ

Jouw moeder. Mijn beste vriendin. Die man op het terras. Ze hebben allemaal een uniek verhaal. Een verhaal vol keuzes en gebeurtenissen die hem of haar hebben gevormd tot de persoon die hij of zij nu is. Mijn hart gaat sneller kloppen van het vertellen van deze verhalen. Omdat ze allemaal op hun eigen manier ontroeren, inspireren en verbinden en dus de moeite waard zijn om bij stil te staan.
DROMEN WAARMAKEN
Ik geloof dat dromen er zijn om over te fantaseren, om uit te spreken, maar vooral om waar te maken. Daarom besloot ik in 2012 om naar Zweden te gaan en daar een vakantiepark te runnen. Startte ik in 2014 als freelance tekstschrijver. Zei ik in 2015 mijn deeltijdbaan op om fulltime als zelfstandige te kunnen werken. Blog ik sinds 2016 voor de Club van Relaxte Moeders. En voltrok ik in 2019 als ceremoniespreker mijn eerste huwelijk.

CONTACT

BELLEN
06 23 70 23 96
MAILEN
info@sanneportman.nl

LOCATIE:
IJsselstein

KvK NUMMER:
60709995